FACEBOOK

Akinek génjeiben van a vízilabda...

Akinek génjeiben van a vízilabda...
hozzászólás, 2007.03.04.

1999/2000: a KSI huszonévesei az első osztályban játszottak. Itt volt az idő a bizonyításra, hisz lassan-lassan kiöregedtek a sportiskolából és új csapat után kellett nézniük...Korukhoz és tapasztalatukhoz mérten jól helytálltak a fiúk, az újpest ellen pl. 4-4-es döntetlent értek el "hazai pályán". Ami azért is érdekes, hisz az újpestnek és a KSI-nek is a Hajós uszoda a hazai pálya, szóval akkora előnyt nem jelenthetett ez egyik csapatnak sem. A visszavágón azonban megmutatkozott az igazi (?) különbség, ekkor már 11-4 lett a vége, az újpestnek.

Marci folytatta a gólerős játékot, ahogy addig is. Ebben az esztendőben is alig volt mérkőzés Marci-gól nélkül, sőt többször is kiemelték a "kis" Szivós nagy góljait...

"... Nem kellett sokat várni a mérkőzés legszebb jelentére, a KSI második gólját ugyanis élmény volt látni: Szivós Márton a kaputól három méterre átemelte a labdát a védőjén, majd egy cselt követően hatalmas gólt lőtt Horváth kapujába. Persze, könnyű annak, akinek a génjeiben van a vízilabda. ..." (Nemzeti Sport, 2000. április 19. - KSI-Szentes: 8-6)

 

Nemzeti Sport - 1999. november 28.  és 2000. április 16.

 

Címkék:
Szivós Márton KSI