FACEBOOK

Átutazóban - Budapesten

Átutazóban - Budapesten
hozzászólás, 2017.06.21.

Szerdán délelőtt ismét Budapesten edzett a magyar válogatott. Igaz, csak átutazóban, mert csütörtökön Athénba utaznak a fiúk.

Az edzéseken készült vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

Reggeli tornatermet követően vízes edzésen léptek túl az egynapos pihenő fáradalmain a válogatott tagjai. Ahogy ígérve volt, a madridi utat kihagyó Mezei Tamás már ismét a többiekkel edzett.

Tehát a keret:

Bisztritsányi Dávid, Decker Attila, Nagy Viktor (kapusok),
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Gór-Nagy Miklós, Jansik Dávid, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Salamon Ferenc, Török Béla, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki Gergő (mezőnyjátékosok).


(Athénba 15-en utaznak, Bedő Krisztián, Bisztritsányi Dávid, és Jansik Dávid otthon folytatja a felkészülést.)


Salamon Ferenc a vlv-nek


- Szervusz Feri! Újra itt a Margitszigeten. Milyen volt a madridi túra?

- Én összességében jónak nevezném, mert hasznos volt, sokat tudtunk edzeni. Volt, hogy magunkban is volt lehetőségünk a végén, de a kétkapuk nagyon hasznosak voltak szerintem. A körülményeket leszámítva, ugye, gondolom, mindenki tudja, hogy kicsit csúszásban érkeztünk meg, csomagok nélkül, az első nap okozott némi fennakadást, de ez a játéknak nem vette kedvét.

- Elég volt az egy nap arra, hogy kipihend az utat?

- Elég volt. Elégnek kellett lennie, ugye ennyi volt a megadott idő, ebbe kellett belesűríteni mindent, ami pihenés és egyéb dolog, akinek akadt, úgyhogy szerintem ezt mindenki megoldotta, most meg készülünk tovább. Most van fél nap szünet, holnap hajnalban megyünk tovább, nem állunk meg.

- A görög úttól mit vársz?

- Azt, hogy még jobban összeálljon a csapat játéka, még jobban megszokjuk egymást, és én személy szerint azt a stabil, nyugodt játékot, amit játszottam spanyolban, azt tudjam kint is hozni, és akkor ez jó lesz.

- Köszönöm szépen, jó utat kívánok!

- Köszönöm!

(Lejegyezte: Kerbi)



Zalánki Gergő a vlv-nek


- Szervusz Zalesz! Tőled is azt kérdezem, hogy a madridi kiruccanást hogy értékeled, milyen volt?

- Nagyon jó lett volna, ha a kiutazás nem úgy sikerül, ahogy. Az elég nagy szívás volt, de amúgy jó volt, mert jókat két kapuztunk a spanyolok ellen, hasznos volt. Jól is játszottunk és volt időnk arra is, hogy egy kicsit körbenézzünk Madridban is, kis csapatépítő-program, vacsoráztunk, úgyhogy szerintem összességében jó volt, kicsit a kiutazást kellett volna, valahogy nem egy nap alatt megoldani.

- Holnap elindultok Athénba, elég kemény néhány nap lesz, négy meccset fogtok játszani. Mit vársz ettől?

- Azt várom, hogy mind a négy meccset megnyerjük, még hogyha nem is az a fontos, hogy nyerjünk, hanem az, hogy inkább rendbe rakjuk a támadást, védekezést, de azért szeretek nyerni, úgyhogy azt várom, hogy jó játékkal nyerünk és remélem én is jól fogok játszani, úgyhogy ezek a hétvégi célok.

- Köszönöm szépen, jó utat kívánok.

- Köszönöm.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)


A SAMARTZIDIS KUPA ÉS A BENU KUPA PROGRAMJA


vlv-fotók a szerdai edzésről