FACEBOOK

Szűcs Levente a Reggeli Startban

Szűcs Levente a Reggeli Startban
hozzászólás, 2017.05.19.

A bajnokság 6. helyezettje, a BVSC megtartotta minden játékosát, s továbbra sem igazol külföldit. Szűcs Levente vezetőedző a pénteki Reggeli Startban. Tudósítás és a beszélgetés felvétele:

A beszélgetés azzal kezdődött, hogy Szombathy Pál emlékeztette vendégét: amikor átvette a csapatot, azt az ígéretet tette, hogy a BVSC nagyon harcos csapat lesz.

A szakember értékelése szerint ezt az ígéretet teljesítették. A tüzet nem csak az edzőváltás utáni időszakban sikerült tartani, hanem végig. A csapatnak szinte csak élet-halál meccse volt ebben a szezonban, Szűcs Levente egyébként is abban hisz, hogy minden mérkőzés egy háború, amit meg kell nyerni.

AZ 5. helyért folytatott párharc tétje az Eurokupa-szereplés volt. Ezért tekintette a Miskolc és a BVSC is bajnoki döntővel egyenértékűnek ezt a helyosztó párharcot. A miskolciak betegséghulláma kicsit megzavarta a BVSC-t, nem tudták megőrizni az addigi tüzet a halasztás napjáig, aztán a mindent eldöntő meccsen, Miskolcon 7:5-ig voltak pariban a házigazdákkal, ott elhúzott a Miskolc és végül biztosan nyert.

A Miskolccal kialakult emlékezetes konfliktusról Szűcs Levente nem akart többet mondani, mint ami eddig ismert, mert az ügy lezárult.

Elmondta viszont, hogy jövőre sem lesz külföldi játékosa a BVSC-nek, már csak azért sem, mert egyre jobb a klub utánpótlásbázisa. Valamennyi idei játékosukat sikerült megtartani. A csapat reális célja a mostani 6. hely után - a lebonyolítási rendszertől és attól függetlenül, hogy mennyire erősödnek tovább a rivális klubok - az, hogy kerüljön be az első nyolc közé.

A TELJES BESZÉLGETÉS: