FACEBOOK

Véletlenül került a válogatott mellé

Véletlenül került a válogatott mellé
hozzászólás, 2007.03.04.

 Egy szerencsés véletlennek köszönhetően került Nagy Ferenc a válogatott mellé gyúrónak. A gyógymasszőri tanfolyamon tanító Hámori Józsefet kérte meg Pavlik doktor, hogy keressen a leköszönő Szántha Károly helyére új gyúrót.Hámori Józsefen, Pavlik doktoron keresztül vezetett az út Kemény Déneshez és a válogatotthoz. Azóta aranykezének is köszönhetően Olimpiát és világbajnokságot is nyertek a fiúk és Nagy Ferenc továbbra is ott ül a parton.

 

Nagy Ferenc 2000-ben részt vett egy sportmasszőri tanfolyamon, ahol egyrészt Sportmasszőri Oklevelet szerzett, másrészt elindult egy sikeres pályán. Bár akkor nem is sejtette még, hogy Ausztráliába is eljut ennek a tanfolyamnak köszönhetően.

 

“2003-ban valamiért felhívtam Hámori Józsefet, aki 3 évvel korábban a sportmasszőri tanfolyamon volt az oktatóm. Kiderült, hogy őt kérte meg Dr. Pavlik Gábor, hogy keressen valakit a válogatott mellé gyúrónak. Pont jókor hívtam. Megkérdezte, hogy nem akarok-e ide kerülni. Természetesen akartam, így először ő hívta fel Pavlik doktort, majd megadta nekem is a számát és én is felhívtam. Leültünk, beszélgettünk vagy 1 órát. Utána Dénes is felhívott, vele is találkoztam és így kerültem a csapat mellé. Gyorsan, 1 hét alatt lezajlott a dolog.”

 

Fefe, ahogy a csapatnál ismerik körülbelül évi 4 hónapot tölt a válogatott mellett. Ilyenkor meg kell oldania, hogy a frissen nyílt masszőrszalonjában is gördülékenyen menjenek nélküle is a dolgok, de az élmények, az utazások, a társaság és az eredmények talán minden fáradtságot megérnek.