FACEBOOK

Szolnok-OSC 10:9 - parádés volt az utolsó elődöntő!

Szolnok-OSC 10:9 - parádés volt az utolsó elődöntő!
hozzászólás, 2017.04.22.

Drámai meccsen, az utolsó három percben fordítva győzte le a címvédő Szolnok az OSC-t, s ezzel bejutott a bajnoki döntőbe, ahol az Eger lesz az ellenfele. Megmutatjuk a meccs utáni sajtótájékoztatón történteket és a találkozó góljait.

Bajnoki elődöntő, 3. forduló

Szolnok-OSC 10:9 (2:3, 3:3, 1:1, 4:2)

G.: Vámos 4, Younger 2, Varga Dénes, Gocics, Alekszics, Prlainovics, ill. Salamon 3, Bátori 2, Zalánki, Kovács G., Gór- Nagy, Drasko Brguljan

Szinte az egész mérkőzésen az OSC vezetett, többször két góllal is. Három percnél is kevesebb volt hátra, amikor a hazaiak átvették az irányítást és az ekkor szerzett kétgólos előnyből a vendégek már csak egyet tudtak ledolgozni. Cseh Sándor meccs közben jó érzékkel kapust cserélt, s a Nagy Viktort váltó Kardos "Pipi" döntő érdemeket szerzett a Szolnok továbbjutásában.

Meccs utáni videonyilatkozat-nemkészítésünket a Szerencsejáték Zrt. "szponzorálta", ugyanis a sportfogadási céggel kötött szövetségi szerződés miatti "kötelező sajtótájékoztató" végére az uszodából a meccsen részt vett valamennyi játékos eltávozott, senkit sem tudtunk megkérdezni.

Viszont a sajtótájékoztató teljes videóanyagát és a találkozó összes gólját megmutajuk. (A két edző között finom pengeváltás zajlott az ügyben, hogy miért volt olyan sok súlyos bírói íélet, kiállítás és kontra a meccsen...)

VLV-VIDEÓK:

0:1 - Drasko Brguljan gólja

0:2 - Salamon első gólja

1:2 - Alekszics gólja

2:2 - Prlainovics gólja

2:3 - Salamon második gólja

2:4 - Salamon harmadik gólja

3:4 - Vámos első gólja

4:4 - Vámos második gólja

4:5 - Bátori első gólja

4:6 - Kovács Gábor gólja

Bisztritsányi véd

Drasko Brguljan labdát szerez

5:6 - Younger első gólja

Kardos véd

5:7 - Bátori második gólja

6:7 - Vámos harmadik gólja

Kardos-védés

7:7 - Younger második gólja

7:8 - Gór-Nagy gólja

8:8 - Gocics gólja

9:8 - Varga Déns ötméteresgólja

Bisztritsányi-védés

10:8 - Vámos negyedik gólja

10:9 - Zalánki gólja

Kardos-védés, a meccs végeTóth László a meccs utáni sajtótájékoztatónCseh Sándor a meccs utáni sajtótájékoztatónGór-Nagy Miklós a meccs utáni sajtótájékoztatón


Kardos Gergely a meccs utáni sajtótájékoztatónA 13-16. helyért:

Szentes-Tatabánya 13:11 (4:4, 3:3, 4:2, 2:2)
G.: Szalai 4, Werner, Somogyi, Vörös, Visnyakov 2-2, Kiss K. Sz., ill. Kolarik 4, Máthé, Francsics, Salamon A. 2-2, Szabó Botond

A Szentes egyenlített, a párharc 6:6-ra áll.


A bajnoki döntőben az Egernek lesz pályaelőnye, mert megnyerte a bajnokság középszakaszát. A párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart.

A tervezett játéknapok: május 1., hétfő, május 5., péntek, május 10. szerda, ha szükséges: május 13., szombat és május 17., szerda.

A döntő mérkőzéseit az M4 sport várhatóan mind közvetíti.