FACEBOOK

MVLSZ-sajtótájékoztató - a Szerencsejáték Zrt. az új főszponzor

MVLSZ-sajtótájékoztató - a Szerencsejáték Zrt. az új főszponzor
hozzászólás, 2017.04.10.

Az állandó sajtótájékoztató-helyszínen, egy elegáns budapesti szállodában jelentették be hétfőn, hogy tovább mélyült az MVLSZ és a Szerencsejáték Zrt. kapcsolata. A cég a szövetség főszponzora lett. Megmutatjuk a esemény teljes videóanyagát.

A sportfogadások terén monopolhelyzetben lévő állami cég már a 2015-16-os szezonban támogatta a vízilabdasportot, mint most Zsiga Marcell marketing- és kommunikációs igazgató elmondta, akkor elsősorban az európai kupákban szerepelt magyar csapatok jutottak hozzá a segítségükkel további lehetőségekhez, hogy megállják a helyüket a nemzetközi porondon.

Zsiga Marcell - az eddigi együttműködés sikeressége mellett - a magyar vízilabdasportban folyó szakmai munkával indokolta, hogy most nagyobb mértékű támogatásra szánták el magukat, követve a cégnek azt a stratégiáját, hogy növeljék jelenlétüket a látványsportok területén. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos szponzoráció mellett az együttműködés kereskedelmi célokat is szolgál, marketingfelület segítségével igyekeznek a sportfogadási szolgáltatások felé terelni a vízilabdasport rajongóit. Mint a cégvezető elmondta, a számok azt mutatják, hogy növekszik a sportág iránti érdeklődés.

A megállapodás egy évre szól, további részleteket nem hoztak nyilvánosságra.

Märcz Tamás szövetségi kapitány röviden értékelte a válogatott keret múlt hét végi összetartásának tapasztalatait és összefoglalta elvárásait a hétvégén kezdődő bajnoki rájátszással kapcsolatban. (Minderről bővebben is beszélt az edzőtáborozás záró napján, a vlv-nek adott interjúban.)

A sajtótájékoztatón jelen voltak a női és férfi bajnokság most következő szakaszában érintett csapatok vezető képviselői is.

VLV-VIDEÓK:


Kemény Dénes a sajtótájékoztatón


Märcz Tamás a sajtótájékoztatón


Zsiga Marcell a sajtótájékoztatón


vlv-fotók: