FACEBOOK

Német Toni: ,,19-re lapot kell húznunk,,

Német Toni: ,,19-re lapot kell húznunk,,
hozzászólás, 2017.03.31.

Kicsit elsikkadt a szerdai BVSC-OSC meccs drámai történései kapcsán, hogy a találkozó első három percében(!) Német Toni három akciógólt(!) lőtt centerből. Ez azért erősen rekordgyanús, meg is kérdeztük Tonit: hogy is volt ez?

NÉMET TONI (A-Híd OSC-Újbuda) a vlv-nek:

- Szerencsém volt.

- Ezt kétségbe vonom, nem úgy tűnt, hogy ezek szerencsés gólok...

- Nagyon sokat gyakoroltunk mostanában, úgy látom, hogy most jött ki ennek a hatása. A többiek jól felspannoltak meccs előtt, az is feldobott, hogy kezdő voltam. Bementem és megcsináltam ezeket, jól jött ki a lépés, ennyi.

- Milyen állapotban vagy, milyen a formád?

- Jó állapotban vagyok, biztos, hogy van még miben fejlődni, de szerintem rendben vagyok. Megpróbálom kihozni magamból a legjobbat. Eddig is úgy volt, hogy "alájátszottam" a többieknek, igyekszem minél jobban segíteni az ő munkájukat is.

- Ha a Szőnyi úti meccs nem így végződik, te lehettél volna a nap hőse, nyilván máshogy szállsz ki a medencéből és mész haza, mint így... Nagyon bánod ezt?

- Az igazság az, hogy 5:1-es vezetésünknél azt hittem, hogy ez egy sima, jó meccs lesz, amit megnyerünk, aztán izgalmassá tettük vagy tették a körülmények, nem tudom és kicsit ámokfutásba ment át az egész. Azt mondom: kellenek ilyen meccsek is, de fontos, hogy jól tudjuk kezelni az ilyen élményeket is.

- Jelentős változás történt nálatok, éppen ez után a meccs után, ráadásul most következik a szezon legfontosabb szakasza, s tulajdonképpen még mindenre megvan az esélyetek...

- Matematikailag megvan az esély mindenre, most kicsit olyan a helyzet, mint amikor 19-re lapot kell húzni. Meglátjuk, hogy mit tudunk magunkból kihozni a szezon utolsó, legfontosabb szakaszában.

- Látsz- e reális esélyt, hogy akár a Szolnokkal, akár az Egerrel sikerrel vívjátok meg az elődöntőt?

- Nem szabad úgy vízbe ugrani, hogy ne látnánk esélyt. A szombati OSC-Fradi is hiába tét nélküli, azért meccset kell nyerni, mert meccset jó nyerni, meccset akarunk nyerni. Nem szeretnénk elengedni egyetlen lehetőséget sem, úgy látom a csapattársaimon is, hogy mindenki mindent bele akar adni, bizonyítani akarjuk, hogy ott van a helyünk a legjobbak között. Aztán meglátjuk, mire megyünk ezzel a nagy akarattal.

- A csütörtök esti edzést követő beszélgetésetek fontos volt erre a most következő időszakra nézve?

- Szerintem fontos volt, lesznek is még ilyenek, de a változáson gyorsan túl kell lépni, mostantól mi már a szombati meccsel foglalkozunk.

- Köszönöm a beszélgetést és még egyszer gratulálok a szerdai gólokhoz!

VLV-VIDEÓK:


0:1 - Német Toni első gólja (BVSC-OSC bajnoki, 2017.03.29.)


0:2 - Német Toni második gólja (BVSC-OSC bajnoki, 2017.03.29.)


0:3 - Német Toni harmadik gólja (BVSC-OSC bajnoki, 2017.03.29.)

Címkék:
OSC Német Toni