FACEBOOK

újabb nehéztiszt a csatasorban

újabb nehéztiszt a csatasorban
hozzászólás, 2007.03.04.

A szponzorokban eddig sem szűkölködő magyar vízilabdázás csütörtökön újabb nehéztiszttel gazdagodott: sajtótájékoztatójukon bejelentették, hogy a Soproni sörök gyártójával kötöttek három évre szóló megállapodást.

A Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt. igazgatója, a holland Cor Honkoop személyes, gyerekkori élményeiről szólt, amikor 1974-ben Hollandia a labdarúgó Vb döntőjében legyőzte Németországot és világbajnok lett. Mindenki a tévék előtt ült és jó sört ivott. Honkoop azt szeretné, ha a nyolcszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázás és a brüsszeli sör-világbajnokságokon eddig ugyancsak nyolc aranyérmet szerzett "Soproni" sörök kölcsönösen segítenék egymást. Álma az, hogy egyszer Magyarországról mindenkinek a vízilabdázás és a "Soproni" sörök jussanak az eszébe.

A magyar szövetség elnöke, dr. Martin György nevetve jegyezte meg, hogy az összes aranyérmek dolgában azért még a magyar vízilabdázás vezet, de természetesen a legfőbb cél a kilencedik olimpiai aranyérem megszerzése, amely felé vezető úton nagyon jól jön az évenkénti több tízmilliós támogatás.

A soproniakat reklámozó rövidfilmben Szivós Márton kapott főszerepet, akinek nagyapja és édesapja is volt olimpiai bajnok. A támogatók reményei szerint a harmadik generációt képviselő Marci is felmenői nyomába léphet majd 2008-ban.

(forrás: sportfórum.hu)

Címkék:
Szivós Márton