FACEBOOK

A T-Mobile továbbra is a MOB partnere

A T-Mobile továbbra is a MOB partnere
hozzászólás, 2007.03.04.

Három videó bejátszásánál hatásosabban nem is kezdődhetett volna a MOB és a T-Mobile közös sajtótájékoztatója, hiszen Balogh Gábor, Cseh László és a Janics, Kovács kajakpáros csodálatos győzelmei elevenedtek fel a margitszigeti Nagyszálló különtermében.

Schmitt Pál elnök szerény büszkeséggel mondott köszönetet a gyémántfokozatú főtámogatóval kialakult tizenhárom éves korrekt kapcsolatért, az erkölcsi és anyagi támogatásért. Hangoztatta, hogy a T-Mobile a magyar sportban úgyszólván mindenütt ott van, a sportélet, az olimpiai mozgalom legmegbízhatóbb partnere. A MOB, amint hangsúlyozta, megújulásra törekszik. Ismételten kijelentette, hogy a támogatókkal való kapcsolatot, együttműködést új alapokra kell helyezni, s ezen a téren olimpiai bajnokok segítségét kívánja igénybe venni, a korrekt együttműködés ugyanis csak a partnerek igényeinek kielégítésével lehet eredményes. Befejezésül a MOB internetes portáljának átalakításához nyújtott segítségért mondott köszönetet.

Csurka Gergely sajtófőnök mutatta be a MOB új internetes portálját, amely dinamikus, interaktív, a holnap honlapja a fiatalok érdeklődését, sport iránti szeretetét igyekszik felkelteni. De egyben a hagyományokat, a múltat is tiszteli: ennek bemutatása során óriási sikert aratva emlékezhettünk Csík Ferenc Berlinben aratott diadalára, a százméteres gyorsúszó bajnokságra, Pluhár István örökbecsű tolmácsolásában – mely hanganyag más közvetítések társaságában letölthető a honlapról.

Winkler János vezérigazgató-helyettes, üzletágvezető az új portállal kezdte mondandóját, amely a XXI. század igényeinek is megfelel, nemcsak frissességével és sokoldalúságával emelkedik ki a sportos portálok közül, hanem az MTV Telesport és a Magyar Rádió által rendelkezésre bocsátott videó és hangtudósításokkal, amelyek segítségével mint Csík Ferenc győzelme hallatán öröm, boldogság tölti el az ember szívét. Azt is megerősítette, hogy a T-Mobile az eddigiekhez hasonlóan a továbbra is támogató kíván maradni, ahogyan ezt Cseh Lászlóval, és Janics Natasával a szerződés megújításával juttatta kifejezésre. A jelenleg edzőtáborozó Balogh Gáborra és Vörös Zsuzsára is gondoltak, míg a Domino-Honvéd vízilabdázóival ezután kezdik meg a tárgyalásokat.

Winkler János befejezésül azt is leszögezte, hogy messzemenően egyetért azzal a nemzetközi célkitűzéssel, amelyhez osztatlan örömére a Magyar Olimpiai Bizottság is csatlkozott, s ez a dopping kérdésében a zéró tolerancia. Kijelentette: egy esetleges olimpiai doppingeset során a T-Mobile kivonul a sport támogatásából!...
Szigorú, de igazságos, érthető kijelentés, reméljük minden olimpikon megszívleli.

Ezt követően a meghívottak egy filmösszeállítást nézhettek meg, amely a T-Mobile legkiemelkedőbb támogatását élvező Domino BHSE vízilabdázóinak mérkőzéseit örökítette meg, így azokat az Euroliga-találkozókat, amelyeket veretlenül és pontveszteség nélkül, mondhatni fölényes biztonsággal nyert meg Kovács István együttese.

A hangulatos sajtótájékoztatót „családi” fotózás zárta: Winkler János és Bodnár Zsigmond Schmitt Pál elnököt fogta közre, s mögöttük tucatnyi bajnok sorakozott: a T-Mobile olimpiai csapata.
Remélhetően Peking után – többek között a T-Mobile támogatásának köszönhetően – valamennyien aranyéremmel a nyakukban állhatnak a fényképezőgépek elé.

(forrás: MagyarOlimpiaiBizottság)