FACEBOOK

Pályázók a szövetségi kapitányi posztra

Pályázók a szövetségi kapitányi posztra
hozzászólás, 2016.12.09.

Pénteken délben lejárt a férfi szövetségi kapitányi poszt betöltésére kiírt pályázat beadási határideje. Összesen 13-an jelentkeztek, hat jelenlegi OB1-es vezetőedző pályázta meg a tisztséget. A szövetség egyelőre nem hozza nyilvánosságra a neveket, az új kapitány kilétéről döntés december 15-én várható. Íme, a vlv személyes megkérdezésen alapuló, első listája:


HIVATALOS

A megadott határidőig 13-an nyújtottak be pályázatot. A neveket a szövetség egyelőre nem hozza nyilvánosságra, mert a hétvégén több csapat is nemzetközi kupamérkőzést játszik.


A vlv személyesen megkérdezte valamennyi OB1-es vezetőedzőt, hogy beadta-e pályázatát. Íme, az eredmény (abc-sorrendben):

Cseh Sándor (Szolnoki Dózsa-Közgép): igen.

Dabrowski Norbert (ZF Eger): igen.

Földi László (VasasPlaket): nem.

Horváth János (KSI): nem.

Komlósi Péter (DVSE): nem.

Lukács Gergely (PVSK Mecsek Füszért): nem.

Märcz Tamás (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló): igen.

Németh Zsolt (UVSE): nem.

Pellei Csaba (Szentes): nem.

Sike József (Miskolc): nem.

Szécsi Zoltán (Kaposvár): igen.

Vad Lajos (RacioNet Honvéd): igen.

Varga Péter (Contitech Szeged): nem.

Varga Zsolt (FTC-PQS Waterpolo): nem.

Vincze Balázs (A-Híd OSC-Újbuda): igen.

Zantleiter Tamás (EBP Tatabánya): nem.


További pályázók is vannak (köztük a Kolumbiában dolgozó Gyöngyösi András és az Egyiptomban tevékenykedő Lukács Dénes, akik a vlv-nek szintén személyesen erősítették meg pályázásuk tényét), külföldről is.


A szövetség elnöksége december 15-i ülésén dönt arról, hogy 2017. január 1. és 2020. december 31. között ki töltheti be a férfi szövetségi kapitányi tisztséget.

Információink szerint az eredeti elképzelések alapján minden jelölt személyesen egészíthette volna ki szóban az írásos pályázatát, egyelőre nem tudni, hogy a jelöltek nagy száma miatt ez így marad-e.

Az elnökség korábban felkérte Kemény Dénes elnököt, hogy a döntéshozó elnökségi ülés időpontjáig valamennyi jelölttel vegye fel a kapcslatot.

Mint ismeretes, a pályázati feltételek között az szerepelt, hogy a jövő év közepéig klubedzői tisztség mellett is betölthető a szövetségi kapitányi poszt.


FRISSÍTÉS!

A PÁLYÁZÓK TELJES LISTÁJA