FACEBOOK

OSC-Szolnok 8:9

OSC-Szolnok 8:9
hozzászólás, 2016.11.30.

Drámai csatában, utolsó másodperces góllal nyert a Szolnok a Kondorosin a BL főtábláján.

Bajnokok Ligája, főtábla, 1. forduló

A csoport


Olympiakosz-Brescia 8:4 (2:2, 2:0, 1:2, 3:0)
G.: Milonakisz 2, Funtulisz, Ntoszkasz, Murikisz, Kolomvosz, M. Janovics, Espanol, ill. N. Presciutti 3, Napolitano

Olympic Nice-Spandau 04 6:8 (1:1, 1:2, 3:2, 1:3)
G.: Laversanne 2, Cakics, Monneret, Hansen, Izdinsky, ill. Mateo Csuk, Marzuki, Dedovics 2-2, Saudadier, M. Stamm
(A vendégek kapuját Baksa László védte.)

OSC-Szolnok 8:9 (2:2, 1:3, 2:2, 3:2)
G.: Bátori 2, Salamon, Zalánki, Seman, Bundschuh, Nikics, Nagy Á., ill. Vámos 4, Younger 2, Prlainovics, Varga Dénes, Fülöp B.

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

Az OSC hat másodperccel a befejezés előtt egyenlített, de Vámos Márton a lefújás pillanatában szabaddobásból még egyszer betalált.

CSEH SÁNDOR a vlv-nek:

- Aránylag jól, fegyelmezetten játszottunk. Nem voltunk olyan robbanékonyak, de várható is volt hogy egy héten belül kétszer idegenben egy ilyen jó csapat ellen nem lehet ugyanolyan jól játszani. Nem értékelve a játékvezetést, de szeretném megjegyezni, hogy nagyon ritka a nemzetközi meccseken, hogy az egyik csapat ennyivel többször van emberelőnyben, mint a másik, ha visszaemlékszem, körülbelül kétszer annyi alkalommal voltak ők fórban, mint mi és bár jól védekeztünk, azért ez nagyon fárasztó. Ennek is tudom be, hogy a tempónk egy kicsit lassúbb volt.

Kézben tartottuk a mérkőzést, hiszen a nagy részében két góllal vezettünk, viszont két perccel a vége előtt, kétgólos vezetésnél kihagytunk egy helyzetet, illetve 1.10-zel a vége előtt, amikor lezárhattuk volna a meccset, kihagytunk egy előnyt. Nyilván ezért, és amiatt, hogy nagyon keményen küzdött az OSC, lehetett a vége szoros. Ha döntetlennel ér véget a meccs, nagyon szerencsétlennek érezném magam és elkeseredett lennék, most viszont nagyon szerencsésnek érzem magam és örülök...

Ha az ember egy labdasportágban ilyen meccset megnéz a tévében - nagy élmény, különösen a győztesnek nagy élmény. Összességében elégedett vagyok, ez egy nagyon-nagyon fontos idegenbeli BL-győzelem volt.

VINCZE BALÁZS a vlv-nek:

- Szomorú voltam, de egyben elégedett is. Mindig azt szajkózom, hogy egy Szolnok-szintű csapat ellen négy negyedig kell jól játszani, a közepesnél magasabb szintet hozni.Természetesen mindig vannak hibák, de olyan szarvashibát, amit a második negyed végén, időkérés után csináltunk, nem szabad elkövetni. Úgy gondolom, valahol ennek a terhét vittük a vállunkon a mérkőzés végéig.

Nagyon érdekes egyébként, hogy a nemzetközi játékvezetői felfogás teljesen más volt, mint az egy héttel ezelőtti OSC-Szolnok bajnoki meccsen, pedig a vízben ugyanazok játszottak egymás ellen...

Ami pozitívum: a korábbi mérkőzéseken nem nagyon fordult elő, hogy a végjátékban fel tudtunk jönni, egyenlítettünk. Hogy az utolsó másodpercekben mi történt..., most mondjam azt, hogy ha azt a Nagy Ádám-féle gólt megadják, akkor most lenne legalább egy pontunk...?

Várható: a mérkőzés góljai.


VLV-VIDEÓK (DigiSport):

1:0 - Seman gólja

2:0 - Bundschuh gólja

2:1 - Vámos első gólja

2:2 - Younger első gólja

2:3 - Prlainovics ötméteresgólja

3:3 - Nikics gólja

3:4 - Varga Dénes gólja

3:5 - Younger második gólja


4:5 - Bátori első gólja

4:6 - Vámos második gólja

5:6 - Zalánki gólja

5:7 - Fülöp gólja

6:7 - Salamon gólja

6:8 - Vámos harmadik gólja

7:8 - Nagy Ádám gólja

8:8 - Bátori második gólja

8:9 - Vámos negyedig gólja


A meccs leginkább vitatott jelenete:




Cseh Sándor a DigiSportnak


Vincze Balázs a DigiSportnak


Vámos Márton a DigiSportnak