FACEBOOK

BL-főtábla 1. - OSC-Szolnok, Jug Dubrovnik-Eger

BL-főtábla 1. - OSC-Szolnok, Jug Dubrovnik-Eger
hozzászólás, 2016.11.29.

Szerdán megkezdődik a BL-főtábla 2016-17-es versenysorozata. Előzetesünk a teljes programmal és a három érintett magyar vezetőedző nyilatkozatával:


A FŐTÁBLA TELJES MENETRENDJE


Bajnokok Ligája, főtábla, 1. forduló (időpontok helyi idő szerint)

A csoport


18.30 Olympiakosz-Brescia

19.30 Olympic Nice-Spandau 04 Berlin

19.00 OSC-Szolnok - DigiSport1, Sport 1 tévé, vlv (szöveges élő)

PRLAINOVICS VISSZATÉR!

VINCZE BALÁZS a vlv-nek:

- Ha nem adunk ilyen szintű ellenfélnek, mint a Szolnok, 0:6-os szériát, akkor jó eséllyel pályázunk a győzelemre vagy legalább a pontszerzésre, viszont ha ilyen rövidzárlat ismét előfordul, akkor nem lesz pontunk - lehet ilyen egyszerűen is felfogni. A mérkőzés menete nagyjából mindig azonos, vannak kritikus időszakok, helyzetek akár elöl, akár hátul, s hogy ezeken milyen eredményességgel leszünk képesek túljutni, az meghatározza a végeredményt. A fiúknak kedd délelőtt akartam pihenőt adni, ők kérték a hétfő estét is, amit kis gondolkodás után megadtam, de az volt a feltételem, hogy nyerjenek szerdán...

CSEH SÁNDOR a vlv-nek:

- Új sorozatot kezdünk el, ilyen helyzetben még nem voltunk, hogy már az induláskor biztos a final sx-részvétel. Meglátjuk, ez mit hoz ki belőlünk. Mindenképpen megcélozzuk a csoportelsőséget, szeretném, ha mind a tíz BL-főtáblás meccsünket ennek tudatában játszanánk le, ami egyértelműen azt jelenti, hogy idegenben és otthon is minden meccsen győzelemre kell játszanunk. Mindenki egészséges.


B csoport

19.30 CNA Barceloneta-Partizan Belgrád

20.30 Pro Recco-Hannover

20.05 Jug Dubrovnik-Eger - M4 Sport, vlv (szöveges élő)

DABROWSKI NORBERT a vlv-nek:

- Pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni. Tudjuk, hogy ki az ellenfél, de ők is tudják, hogy mi kik vagyunk... Kiélezett meccsre számítok, most felmérhetjük, hogy hol tartunk - Pufi nélkül.