FACEBOOK

Eurokupa-negyeddöntők: BVSC-Verona, Primorje-FTC

Eurokupa-negyeddöntők: BVSC-Verona, Primorje-FTC
hozzászólás, 2016.11.29.

Két csapatunk szerdán az Eurokupa elődöntőjébe jutásért játszik. Nem lesz könnyű. Märcz Tamás és Varga Zsolt a vlv-nek:

Eurokupa-negyeddöntők, 1. forduló (időpontok helyi idő szerint)

17.30 Nagyvárad-Canottieri Napoli

20.30 Posillipo-Jadran Herceg Novi


18.30 BVSC-Verona

MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek:

- Egy betegünk van, remélem, szerda estére ez is megoldódik, Czigány Karcsi lábadozik egy kis meghűlésből, a csapat többi tagja hál' Istennek egészséges, valószínűleg teljes csapattal fogunk tudni kiállni. Ahogy tudom, ez a Veronára is igaz, ma reggel láttam őket edzeni, a legerősebb csapatukkal érkeztek. Ők az esélyesebbek, viszont a mi pályánkon eddig sem mehetett senki biztosra a BVSC ellen, a hazai bajnokság nagy csapatai sem. Remélem, ez a nemzetközi mezőnyben is így lesz.

Szeretném, ha nagyon sok szurkoló látogatna ki, várjuk a fiatal játékosainkat is, hosszú idő után először játszhatunk ilyen komoly nemzetközi tétmeccset. Akkor lennék elégedett, ha valahogy kicsikarnánk a győzelmet, még akkor is, ha, mondom, nem mi vagyunk az esélyesek.


19.30 Primorje Rijeka-FTC

VARGA ZSOLT a vlv-nek:

- Három edzésen vagyunk túl, kicsit "finomhangoltunk". Tudjuk, hogy mik a Rijeka erősségei elsősorban a román center, Radu, valamint Vukicsevics és Power McKenzie, őket kell semlegesítenünk, különösen Radut. Ha ez működni fog, akkor szerintem rendben lesz minden. Arra számítok, hogy a szokásosnál több kiállítás lesz, agy azt hiszem, ezen e két dolgon múlhat minden, az ellenfél centerének semlegesítésén és a hátrányok kivédekezésén. 

- Mi az, amit már most aláírnál, mi az az eredmény, aminek birtokában jó szívvel utaznátok haza?

- Az csak a győzelem...


A visszavágók időpontja december 10.

Elődöntők: 2017. január 18. és február 18.

Döntő: március 22. és április 5.