FACEBOOK

FTC-Eger 7:13

FTC-Eger 7:13
hozzászólás, 2016.11.22.

Váratlanul nagy arányú egri győzelem a Népligetben. Nyilatkozatok, fotók, gólok - folyamatosan.

eOn OB1 alapszakasz, 9. forduló

B csoport

November 22., kedd

Miskolc-Tatabánya 12:9 (3:3, 4:3, 4:2, 1:1)
G.: Bowen, Misics 3-3, Halek 2, Hornyák, Vadovics, Lukács Á. B., Lukács B. B., ill. Francsics 4, Regős 3, Máthé, Vuksanovics

VLV-VIDEÓK:
(Köszönjük a képanyagot a Miskolcnak, Bachner Andrásnak és Balázs Miklósnak.)

1:0 - Lukács Dénes Dorián gólja

1:1 - Francsics első gólja, ötméteres

2:1 - Bowen első gólja, ötméteres

2:2 - Francsics második gólja

2:3 - Vuksanovics gólja

3:3 - Halek első gólja, ötméteres

4:3 - Vadovics gólja

4:4 - Máthé Balázs gólja

5:4 - Bowen második gólja

6:4 - Lukács Ábel Benedek gólja

6:5 - Francsics harmadik gólja

7:5 - Bowen harmadik gólja

7:6 - Regős első gólja

8:6 - Misics első gólja

8:7 - Regős második gólja

9:7 - Halek második gólja

10:7 - Misics második gólja

10:8 - Regős harmadik gólja

11:8 - Misics harmadik gólja

11:9 - Francsics negyedik gólja, ötméteres

12:9 - Hornyák gólja


FTC-Eger 7:13 (1:3, 3:5, 3:4, 0:1)
G.: Madaras 4, S. Mitrovics 2, Marko Csuk, ill. Hosnyánszky, Kovács G., Vapenszki, Bedő 2-2, Angyal, Decker Á., Cuckovics, Milos Csuk, Erdélyi

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

VLV-VIDEÓK:
(Köszönjük a meccs képanyagát az FTC-nek, Katona Norbertnek.)

0:1 - Milos Csuk gólja

0:2 - Cuckovics gólja

1:2 - Marko Csuk gólja

1:3 - Erdélyi gólja

1:4 - Kovács Gergő első gólja

1:5 - Hosnyánszky első gólja

2:5 - Madaras első gólja, ötméteres

3:5 - Stefan Mitrovics ejtésgólja

4:5 - Stefan Mitrovics második gólja

4:6 - Hosnyánszky második gólja

4:7 - Kovács Gergő második gólja

4:8 - Bedő első gólja

4:9 - Bedő második gólja

4:10 - Angyal gólja

5:10 - Madaras második gólja

6:10 - Madaras harmadik gólja

6:11 - Vapenszki első gólja

7:11 - Madaras negyedik gólja

7:12 - Vapenszki második gólja

7:13 - Decker Ádám gólja



Dabrowski Norbert a vlv-nek


- Szervusz, Norbi! Lassan véget ér a budapesti kirándulásotok. Azt hiszem, ez elég jól sikerült túra volt. Nem?

- Szervusz, Sándor! Azért ezt kirándulásnak nem nevezném, mert én nem uszodába szoktam járni kirándulni, illetve azért nagyon nagyképűnek tűnnék, ha azért, mert nyertünk most nagyobb különbséggel azt gondolná mindenki, hogy itt mi kirándulni voltunk. Ez egy nehéz mérkőzés volt. Biztos, fizikálisan elfáradtak a játékosaim, úgyhogy jól sikerült, az biztos.

- A meccset hogy elemeznéd? Elmentetek, megtartottátok és vége lett. Így látszott.

- A meccset úgy elemezném, hogy én úgy érzem, hogy volt három vagy négy perc, amikor 5-1-ről följöttek 5-4-re, amikor nem mi kontrolláltuk a játékot. Ennek kivételével, ha levonjuk a 28 perc tiszta játékidőből, akkor az összes többiben én azt gondolom, hogy abszolút mi domináltunk, mi uraltuk a mérkőzést. Így elemzem.

- Jó. Mi következik most Nektek a hét további részében?

- Hát most holnap pihenőt kapnak a játékosok. Csütörtökön már dolgozunk, pénteken is és szombaton a Miskolccal fogunk játszani otthon egy Magyar Kupa mérkőzést.

- Hát jó utat kívánok haza!

- Köszönöm!

- Gratulálok még egyszer!

- Köszönöm!

(Lejegyezte: Monoki Nikolett)



Varga Zsolt a vlv-nek


- Szervusz, Zsolt! Ezt a meccset viszonylag simán elveszítettétek. Úgy látom, hogy mindenki eléggé el van keseredve. Hogy foglalnád össze? Mi volt a vereség fő oka?

- Hát persze, egy ilyen mérkőzés után fura lenne, hogy ha túlságosan vidámak lennénk... Összességében: szerintem mindig az ajándékgólokról van szó, amiket ajándékozunk bármelyik csapatnak. Ez nyilván egy közepes vagy gyengébb csapat ellen nem okoz akkora problémát, hiszen, én ezt kiemeltem az UVSE ellen is, hogy volt az első negyedben rögtön két vagy három ilyen akció, abból kaptunk két gólt. Elmondtam, sajnos nem találtuk még meg azokat a megoldásokat, amelyekkel ezeket ki tudjuk szűrni. Nyilván kell dolgoznunk a taktikánkon is.

Rengeteget dolgoztunk ebben a két hétben is. Egy picit azt is éreztem, hogy ezeknek a mérkőzéseknek a hiánya, tehát hogy ha játszottunk volna már három vagy négy ilyen mérkőzést az elmúlt időszakban, akkor jobban helyén tudjuk kezelni azt, hogy hol vagyunk, kik vagyunk, hol tartunk a munkában. Azért a lenti mérkőzés az Eger ellen nem biztos, hogy teljesen tükrözi a mostani képet, hiszen ott hiányoztak játékosok az Egerből. Én egy picit úgy éreztem, hogy ha nagyon nem tudjuk megfogni ezt a mérkőzést, ha szétcsúszik, akkor lehet akár egy ilyen jellegű is. Nyilván nem ezt vizionáltam. Viszont éreztem, hogy abban nem vagyunk rutinosak, hogy ezeket a mérkőzéseket hogyan kell játszani. Ebben benne van az, hogy sajnos ilyenkor hirtelen semmi sem működik, az ellenfél magabiztos, jó játékkal szépen fölőrli a teljes játékunkat.

Most adok egy nap pihenőt nekik, és csütörtökön újraépítjük a kis rendszerünket. Mindig újraépítjük, ameddig csak lehet.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Monoki Nikolett)



Kovács Gergő a vlv-nek

- Gratulálok ehhez a mai játékhoz, Gergő. Nagyon jó teljesítményt nyújtottatok. Nem lepett meg téged ez a viszonylag sima győzelem?

- Először is, köszönjük szépen. Nem mondanám, hogy meglepett. Én úgy éreztem, hogy a csapat így készült a mérkőzésre és tényleg ott voltunk fejben. Végig próbáltunk dominálni, a meccs nagy részében sikerült is ezt elérnünk, főleg hátul, védekezésben.

- Most lehet, hogy ez egy hülye kérdés, de meccs közben, amikor már nagyon biztos volt, kicsit visszavettetek? Volt lehetőség tartalékolni?

- Nem mondanám, hogy visszavettünk. Szerintem mindkét csapat kicsit elfáradt az utolsó negyedre. Ott négy percig nem esett gól és föl-le vasalás  volt gyakorlatilag, sok fordulóval. Nem vettünk vissza, inkább a meccs szép lassan így lelassult a fáradtság miatt.

- Hogy látod a csapatod következő egy hónapját? Nagyon sok meccsetek lesz és nagyon sok fontos meccs.

- Sok fontos meccsünk lesz, szerintem bírni fogja a csapat, elég profi hozzá. Az utazások kicsit megterhelőbbek, Dubrovnikba megyünk, illetve Belgrádba, de bizakodó vagyok. Pontokat fogunk szerezni.

- Köszönöm szépen.

- Én köszönöm.

- Jó utat!

(Lejegyezte: Danna)



Madaras Norbert a vlv-nek


- Szervusz Norbi! Véget ért a sajtótájékoztató, nem voltál túl derűs...

- Nem.

- … itt az újságírók előtt, annak ellenére, hogy négy gólt lőttél. Foglald össze légy szíves nekem is, hogy mi okozza ezt a szomorúságot.

- Ha két mondatban kéne mondanom, akkor: nem szoktam azért hat góllal kikapni, tehát nem vagyok hozzászokva. Nem is tudom, biztos ha nagyon kutakodné,k lenne ilyen, de azért nem jellemző, sem a válogatottban sem Szolnokon, Reccoban meg pláne nem. A csalódottság másik oka a meccsnek a képe. Igazából 5:1- után feljöttünk, és 5:4 volt, ott talán volt valami esélyünk, de azon kívül nem nagyon. Ott megint kaptunk egy-két gólt azonnal, és elment az egész. A csalódottságom oka a játék képe.

- Gondolom, hogy nem erre számítottál, nyilván.

- Egyáltalán nem, mi voltunk hazai pályán. Nem mondom azt, hogy mi vagyunk a jobb csapat, sőt most megmutatták, hogy nagyon messze vagyunk attól, de azt hogy küzdjünk, azt hogy menjünk, hogy igenis ne hagyjuk magunkat..., és volt közben egy ilyen bénultság, hogy semmi nem jött össze, és aztán úgy "voltunk", és úgy "eltelt a meccs".

- Ez azt jelenti, hogy akkor ez a csapat ennél sokkal többet tud, nem?

- Hát, én nagyon bízom benne.

- Majd kiderül.

- Amit ma mutattunk, az nagyon kevés volt, úgyhogy nem nagy kockázat azt mondanom, hogy ennél többet tud. És hát egyből jönnek ilyen meccsek,  nincs időnk. Szombaton Szolnokon játszunk, a jövő héten Rijekában, ilyen játékkal nem sok keresni valónk van, sajnos.

- Ráadásul ez a szombati szolnoki meccs azért elég pikáns.

- Hát az nagyon pikáns. A mai meccs után, most azt mondom, hogy nem sok veszíteni valónk van, Dani sem játszott, nem tudom ott fog-e, most egy kicsit visszaléptünk, le is dobtunk magunkról egy terhet, mert hat góllal kikaptuk itthon, nem tudok sok jót mondani.

- Norbi, azt tudom mondani, hogy fel a fejjel, lesz ez még jobb.

- Biztosan lesz jobb, meg túl fogok ezen lépni, csak én nem így jöttem ide ma le, hogy simán kikapunk, mondom nem szoktam hat góllal kikapni, azért ez nem jellemző.

- Köszönöm szépen!

- Köszönöm!

(Lejegyezte: Kerbi)


vlv-fotók


A forduló további mérkőzései

November 23., szerda

A csoport

18.00 OSC-Szolnok

A VLV ELŐZETESE

18.30 Szeged-Pécs
19.00 Debrecen-KSI
19.30 Vasas-Szentes (a Tüskecsarnokban!)

B csoport

20.00 Honvéd-Kaposvár
20.30 BVSC-UVSE