FACEBOOK

Gyógyulj meg, Marcell!

Gyógyulj meg, Marcell!
hozzászólás, 2016.10.21.

Aki ott volt, soha nem felejti el Biros Péter búcsú-gálamérkőzését. Talán sokan emlékeznek, hogy a rendezvény bevételét egy rákbeteg kisfiú gyógyítására ajánlotta fel az egri klub. Bárány Attila ügyvezető elnök és Biros Péter a napokban felkereste Tamás Marcellt és családját.

Az október 9-i gálaprogram teljes tiszta bevétele mintegy egymillió forint, ennyi pénzt utalunk át a kisfiú javára nyitott számlára - tájékoztatták a vlv-t az egri klub illetékesei.

Aki ott volt, emlékezhet, hogy a bejáratnál 1.000 és 5.000.- forintos támogatói jegyet is lehetett vásárolni. Ez a jegy nem jogosított a mérkőzés megtekintésére, "tiszta adomány" volt. Így sikerült nagyobb összeget összegyűjteni, mint amennyi a "sima" jegybevétel költségek levonása után lett volna.

Bárány Attila klubelnök és Biros Péter a napokban felkereste Tamás Marcellt. Az Egerhez közeli, Kálban élő családban három gyermek cseperedik. A kétéves, súlyos beteg Marcellt hamarosan immunterápiás eljárással próbálják megerősíteni, további műtétek is várnak rá.

Az egri klub honlapja tudósításban számolt be a látogatásról és ígéri: a jövőben is figyelemmel kíséri a kisfiú sorsát. Köszölték azt a számlaszámot is, amelyre adományt befizetve bárki segítheti anyagilag Tamás Marcell gyógyítását.

Az egerwaterpolo.hu cikke

A számlaszám:

Kiss Bernadett, OTP Banknál: 11773047-00057916-00000000.



Fotók: Sulyok Erika


FRISSÍTÉS

Hiába kezdett volna éppen özönleni a segítség, Tamás Marcell nem bírta tovább és felköltözött egy égi bölcsődébe.


Isten nyugosztaljon, Marcell... :-(