FACEBOOK

OSC-tervek - új csapattal

OSC-tervek - új csapattal
hozzászólás, 2016.09.29.

Kupadöntő, bajnoki döntő és főtáblás szereplés a Bajnokok Ligájában. Ez a hivatalos cél az új OSC-nél. A csapatot sajtótájékoztatón mutatták be csütörtökön.

A sajtótájékoztató elnökségi asztalánál ült (a vezetőedző és Bisztritsányi Dávid új csapatkapitány mellett) a két főszponzor képviselője, Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere és Sal László, az A-Híd Zrt. vezérigazgatója. Ők minden évben jelen vannak ilyenkor, azóta, hogy az OSC csapata  megújult, s új, nagyszabású célok megvalósításába kezdett. Most is demonstrálták, hogy a csapat mögött állnak (egyébként szurkolóként is ott szoktak lenni az OSC hazai meccsein).

A sajtótájékoztatónak a Nyéki-uszoda aulája adott otthont, a körívben elhelyezett fotelek mögött a teljes csapat, az összes jól megtermett játékos ott állt, körbefogva, s ezzel mintegy megfélemlítve az újságírókat (viccelünk, de lehet, hogy tényleg emiatt nem volt a végén egyetlen újságírói kérdés sem a plénum előtt, mindenki az egyéni interjú lehetőségét választotta.).


vlv-képek a sajtótájékoztatóról


Vincze Balázs vezetőedző bemutatta a csapathoz érkezett "újakat", a "sajnos nyáron csúcsra ért" centert, a friss szerb olimpiai bajnok Szlovodan Nikicset, a szintén center Lukas Semant, a magyar olimpiai csapat balkezesét, az Egerből Pestre költözött Zalánki Gergőt és Szabó Balázst, akit "zongoracipelőnek" szerződtetnek, vagyis nem annyira látványos megoldásokat várnak tőle, mint inkább nagy teherbírást, megbízható játékot, azt, hogy segítségével a csapat elkerülje a tavalyi komoly "személyzeti problémákat". (Ugyanezen okból a keret 16 tagú.)

Az OSC pénteken hazai pályán kezdi meg szereplését a BL-ben. Háromtagú selejtezőcsoportjában az első két hely valamelyikét kell megszereznie a továbbjutáshoz. Ez nem lehet probléma. Tévéközvetítés nem lesz, a vlv a két OSC-meccs góljait megmutatja majd.


vlv-képek a sajtótájékoztatóról


A budapesti BL-selejtező programja (Nyéki uszoda):

Szeptember 30., péntek

19.00 OSC-Barendrecht

Október 1., szombat

19.00 Barendrecht-Hannover

Október 2., vasárnap

11.00 OSC-Hannover


VLV-VIDEÓ:


OSC-sajtótájékoztató - Vincze Balázs



vlv-képek a sajtótájékoztatóról