FACEBOOK

Baksa kontra Nagy Viktor a Délmagyarországban

Baksa kontra Nagy Viktor a Délmagyarországban
hozzászólás, 2007.03.04.

Kapusposzton csak egyetlen kérdés van így Melbourne előtt: Baksa László vagy Nagy Viktor utazik a világbajnokságra? A februári kolozsvári torna után már közelebb a válasz - legalábbis Kemény Dénes fejében. Mindenki másnak csak az esélylatolgatás marad, ezt tette most Baksa László is a Délmagyarországban.

A kolozsvári torna négy meccsét Szécsi távollétében igazságosan osztotta meg egymás közt a két kapus: kétszer Nagy Viktor, kétszer Laci állt a kapuban. Hazaérkezés után a Délmagyarországnak adott interjújában Baksa beszélt saját teljesítményéről, a következő napok programjáról, és arról, mennyire szerette őket a kolzsvári közönség.

"Velem ugyan nem beszélt Kemény Dénes, de másoktól úgy hallottam, elégedett volt velem. Magabiztosnak látott, de azt is megjegyezte, a bejátszásoknál nem jöttem ki a center elé labdát halászni. Sajnos igaza volt... A kapitány nagy statisztikus, abból pedig az derült ki – annak ellenére, hogy az általam védett horvátok és németek elleni meccsen több gólt kaptunk, mint amikor a görögökkel és a románokkal szemben Viktor állt a kapuban –, hogy az én védési hatékonyságom valamivel jobb volt."

A teljes cikk.

2007.02.20.