FACEBOOK

Olimpiai játékunk győztesei

Olimpiai játékunk győztesei
hozzászólás, 2016.08.31.

Két héten át játszottak velünk olvasóink. Sorsoltunk, itt közöljük a győztesek nevét.

A barcelonai és a kazanyi vb, valamint a tavalyi budapesti Eb alatt már megismert játék 13+1 fordulóból állt. Minden nap feltettünk egy kérdést és megadtunk három választ, amelyek közül az egyik volt helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kellett eljuttatni szerkesztőségünkköz a közzététel napján, éjfélig.

A téma a riói olimpián szereplő csapat játékosaival és szövetségi kapitányával volt kapcsolatos és nem titkoltuk, hogy ezúttal olyan kérdések is lesznek, amelyekre nem lelhető fel a válasz semmilyen nyilvános fórumon. Ez a változás drámai következményekkel járt. Egyrészt senki nem ért el telitalálatot, hiszen a kérdések nagyon nehezek votak, másrészt értesültünk arról, hogy többen vízilabdázóinkat, illetőleg azok családtagjait is megkörnyékezték, hogy megtudtják a jó választ az adott napon feltett kérdésre...

Mint valamennyi alkalommal jeleztük, három ereklyét kínáltunk fel a játék győzteseinek.

A riói csapat játékosainak aláírásával ellátott csapatzászlót Uhrin Ágnes (Gyomaendrőd) nyerte, sorsolás útján, hiszen vele együtt hatan értek el 13 találatot. (13+1-es nem volt.)

A "We are Hunbelievable" felirítú pólót szintén aláírattunk a fiúkkal. A "sorsolási gömbbe" azok neve került, akik legalább egy jó választ adtak, s minél több találata volt valakinek, annál nagyobb eséllyel indulhatott, ugyanis minden egyes jó válasza újabb részvételi lehetőséget jelentett. A pólót Hoffmann Anikó (Tápiószentmárton) nyerte, akinek egyébként 10 jó válasza volt a játék során.

A harmadik ereklye a három évvel ezelőtti barcelonai aranyérem történetét feldolgozó Barcelona kulisszatitkai című könyv - Benedek Tibor szövetségi kapitány kézjegyével. Erre minden olyan játékos azonos eséllyel pályázott, aki legalább egy jó választ adott a kéthetes játék során. A szerencse Bíró Sándornak (Hajdúszoboszló) kedvezett. (Neki egyébként nyolc helyes válasza volt.)

Valamennyi győztessel felvettük a kapcsolatot, mindegyikük visszajelzett. A díjat postán juttatjuk el hozzájuk.

Több mint négyszázan játszottak velünk, reméljük, hogy a kérdések nehézsége nem okozott számukra nagyon sok bosszúságot, alapvetően a játék, a szórakozás és a szórakoztatás volt a cél.

Ígérjük, amennyiben lesz még vlv, a budapesti világbajnokság alatt is nekifutunk a szokásos játéknak.

Szívesen vennénk, ha olvasóink megírnák véleményüket, hogy tetszett a játéknak ez a mostani változata. (Akár hozzászólásban, akár az impresszumban található emailcímünkön.) Van-e javaslatuk további újításokra vagy minden így jó, ahogy van? :-)

Köszönjük a megtisztelő érdeklődést, a folyamatos figyelmet!


ÍGY ZAJLOTT A JÁTÉK:

AZ ELSŐ KÉRDÉS

A MÁSODIK KÉRDÉS

A HARMADIK KÉRDÉS

A NEGYEDIK KÉRDÉS

AZ ÖTÖDIK KÉRDÉS

A HATODIK KÉRDÉS

A HETEDIK KÉRDÉS

A NYOLCADIK KÉRDÉS

A KILENCEDIK KÉRDÉS

A TIZEDIK KÉRDÉS

A TIZENEGYEDIK KÉRDÉS

A TIZENKETTEDIK KÉRDÉS

A TIZENHARMADIK KÉRDÉS

A 13 + 1. KÉRDÉS


A VLV OLIMPIAI ALOLDALA EREDMÉNYEKKEL, JEGYZŐKÖNYVEKKEL