FACEBOOK

Isten hozott, Vince!

Isten hozott, Vince!
hozzászólás, 2016.08.26.

Csütörtökön megszületett Varga Vince Károly, hosszú, boldog életet kívánunk neki! A részletek és az első fotók:

Varga-Veres Ágnes és Varga Dénes második gyermeke 2.940 gramm súllyal, robosztus, 53 centiméteres testhosszal született meg.

Vince eleve jó fiúnak nevezhető, mert megvárta, míg édesapja, a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya hazatér a riói olimpiáról. Dumi egyszerű vizsgálatra kísérte be csütörtökön feleségét, Ágit, s az orvosok azt mondták, jó, akkor világra is segítenék a kicsit.

Emlékezetes, hogy Varga Dénes annak idején lemaradt első fia, Bendegúz születéséről, hiába hagyta ott az éppen zajló edzést csapatánál, a Primorje Rijekánál, pattant kocsiba és tette meg valószínűleg minden idők leggyorsabb utazását a Rijeka-Budapest útvonalon, mire a kórházba ért, Bendegúz már ismerkedett a világ érdekességeivel.

Dumi most mindent pótolt, jelen volt a Vincét világra segítő műtétnél, sőt felvételt is készített, még Bendegúz első reakcióiról is. (Simogatta, szeretgette, meg akarta dajkálni, kicsit vigyázni is kellett, nehogy a báty agyonszeretgesse az új családtagot.)

Persze megkérdeztük, balkezes-e az új jövevény, de Dumi ezt még nem tudta megmondani, sőt egyelőre Bendegúzról is csak 80 százalékos biztonsággal mondhatjuk, hogy valamikor esélye lesz a válogatott rossz kéz oldalán őt váró poszt betöltésére...

Sok boldogságot kívánunk az egész családnak!