FACEBOOK

Véget ért a riói játék

Véget ért a riói játék
hozzászólás, 2016.08.21.

Kettős értelemben is. Részben csapatunk szereplése, részben a vlv kvíze, amely 14 napon át tartotta izgalomban olvasóink egy részét.

A barcelonai és a kazanyi vb, valamint a tavalyi budapesti Eb alatt már megismert játék 13+1 fordulóból állt. Minden nap feltettünk egy kérdést és megadtunk három választ, amelyek közül az egyik volt helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kellett eljuttatni szerkesztőségünkköz a közzététel napján, éjfélig.

A kérdések a riói olimpián szereplő csapat játékosaival és szövetségi kapitányával voltak kapcsolatosak.

A 13 +1. kérdésre a helyes válasz: 2.

Benedek Tibor kedvenc dala a Budapest Orfeumból ez volt: Stux, maga vérbeli párizsi lett

A játék befejeződött, a válaszokat folyamatosan regisztráltuk, most újból ellenőrizzük a játék teljes folyamatát, majd sorsolással kiválasztjuk a győzteseket, akikkel felvesszük a kapcsolatot. Ha ez sikertelen, újra sorsolunk.

Az eredményt néhány napon belül közzétesszük.


További tudnivalók:

A korábbi tapasztalatok alapján jelentősen nehezítettük a játékosok dolgát, a kérdések nagy részére nem volt fellelhető a válasz semmilyen nyilvános fórumon. Igen, vállaltan közelítettünk a tippverseny felé.

A tavalyi játékhoz hasonlóan nem egy, hanem három díjat tűzünk ki, így azok, akik egy-egy rossz választ adnak, nem veszítik el esélyüket.

Tehát három ereklyét kínáltunk, az egyik egy csapatzászló, ilyet ad át a csapatkapitány minden mérkőzés előtt, a bemutatást követően az ellenfél csk-jának, csak ezt aláírták a riói magyar csapat tagjai, Benedek Tiborral együtt..

Egy mostanában megismert feliratú ("We are Hunbelievable") pólót szintén aláírattunk a fiúkkal, a harmadik ereklye pedig a három évvel ezelőtti barcelonai aranyérem történetét feldolgozó könyv - Benedek Tibor szövetségi kapitány kézjegyével.

A csapatzászlót az kapja, aki a legtöbb helyest választ adja a 13+1 kérdésre. (Ha többen vannak, természetesen sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küldött az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik ereklye sorsolására, de érdemes volt folytatnia, mert a harmadik tárgyat azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért (a zászlóért) már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.


ÍGY ZAJLOTT A JÁTÉK:

AZ ELSŐ KÉRDÉS

A MÁSODIK KÉRDÉS

A HARMADIK KÉRDÉS

A NEGYEDIK KÉRDÉS

AZ ÖTÖDIK KÉRDÉS

A HATODIK KÉRDÉS

A HETEDIK KÉRDÉS

A NYOLCADIK KÉRDÉS

A KILENCEDIK KÉRDÉS

A TIZEDIK KÉRDÉS

A TIZENEGYEDIK KÉRDÉS

A TIZENKETTEDIK KÉRDÉS

A TIZENHARMADIK KÉRDÉS

A 13 + 1. KÉRDÉS


A VLV OLIMPIAI ALOLDALA EREDMÉNYEKKEL, JEGYZŐKÖNYVEKKEL
Címkék:
vlv-játék Rió