FACEBOOK

Egri Vízilabda Klub - teljes megújulás az interneten

Egri Vízilabda Klub - teljes megújulás az interneten
hozzászólás, 2016.08.03.

Visszaszámlálás, az érdeklődés kellő felcsigázása után új internetes honlappal igyekszik még jobban kiszolgálni szurkolóit az Egri Vízilabda Klub.


Az elérhetőség: egrivizilabda.hu


 Bárány Attila klubelnök beköszöntője az új honlapon

– A nagy visszaszámlálás megtörtént. Kollégáim sejtelmes közléseiről lehull a lepel! Mától újra lépünk előre valamennyiőtök még jobb kiszolgálásában, kapcsolataink még szorosabbá tételében.

Elindítjuk új honlapunkat! Egy olyan honlapot, ami reményeink szerint elnyeri a tetszéseteket. Tisztelve a múltunkat, őrizve a hagyományainkat, mégis megfelelve jogos elvárásaitoknak, igazodva a kor kihívásaihoz, a mindennapok követelményeihez.

Úgy érezzük, hogy ezzel már régóta tartoztunk Nektek. Hiszen nemcsak a siker idején, hanem a legnehezebb időszakokban is mindig kiálltatok mellettünk, szurkoltatok Európa szerte ugyanúgy, mint a Bitskey-uszodában. Kitüntettetek bennünket érdeklődéseitekkel, az eseményeinkről, a klub történéseiről közreadott írások, képriportok, videók, egyéb beszámolók mérhetően növekvő olvasottságával. Együtt éltük át újra az eseményeket, az izgalmakat, együtt örültünk és bosszankodtunk klubunk korábbi honlapján, csakúgy, mint a Facebook-on. Mindemellett, ha egy klubnak olyan támogatói vannak, mint Eger Megyei Jogú Városa, vagy a világszínvonalon üzemelő ZF Hungária Kft., és még nagyon sokan mások, akkor úgy éreztük, hogy Nekünk is lépnünk kell. Az ő állandó megújulási szándékaikhoz igazodva. Együttműködésünk csak akkor lehet igazán eredményes és hosszú távú, ha nem csak mi viseljük büszkén támogatóink címerét, jól ismert logóit, hanem ők is a miénket, ha valójában azonosulni képesek velünk.

Nemcsak a medencében elért eredmények tekintetében határoztunk meg kiemelkedő célokat, hanem minden egyéb más területen is. Ami ahhoz tartozik, hogy Európa legjobb, legfejlettebb, legszínvonalasabb klubjai közé szeretnénk, ha sorolnának bennünket. S ha már odasorolnak – amit nem könnyű elérni –, akkor ott is maradjunk, ami még nehezebb feladat. Ezért is határoztuk meg az állandó változás, az állandó fejlődés igényét minden téren.

Úgy ítéltük meg, hogy a nyár utolsó hónapjának kezdetén – amikor nem tudunk izgalmas sportélményt nyújtani –, akkor is Veletek legyünk, akkor is Velünk legyetek, mert legszebb reményeink szerint összetartozunk. Az összetartozás élményénél pedig nagyobb jelentőséggel semmi nem bír. Napokon belül elkezdődik az olimpia. Klubunk játékosai benneteket is képviselnek a legjelentősebb játékokon. Ismerjétek meg addig új honlapunkat, s kövessétek onnan a riói eseményeket! Fogadjátok olyan szeretettel, mint amilyen szeretettel átnyújtjuk most ezt nektek…

Bárány Attila
Az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke


Az új portál létrehozásáért felelős szakembert sokan ismerhetik: Szabó Gergő napjaink egyik "guruja" a digitális média területén, s az Egerben vízilabdázott.... A vele készített interjúban nem csak az új honlap létrehozásának körülményeiről olvashatunk, azt is megtudjuk, hogy ez csak az első lépése volt egy hosszabb távú, szélesebb online médiastratégiának, aminek kimondott célja az, hogy az Egri Vízilabda Klub a digitális médiában legprofibban kommunikáló sportklubok közé kerüljön. Ennek megfelelően tovább dolgoznak a klub szakembereivel a Facebook-kommunikáción, illetve újabb közösségi csatornákon, s különböző tartalomtípusokkal is szeretnénk megjelenni, kép- és videóalapú kommunikációval, sőt, Instagram és YouTube-csatornák megjelenésére számíthatnak a rajongók. "Ma már az emberek egy jelentős részét elsősorban a közösségi felületeken lehet elérni, így jelen kell lenni ezeken a helyeken" - mondja a szakember.

MEGÚJULT EGRI LAPTÁRSUNKNAK SOK SIKERT KÍVÁNUNK!