FACEBOOK

Magyarország-Románia 21:3

Magyarország-Románia 21:3
hozzászólás, 2016.07.09.

A vártnál is sokkal simább győzelmet arattak juniorjaink a miskolctapolcai felnőtt magyar-brazil előmérkőzésén Romániával szemben. Bár csak egy meccs volt, szinte olyan, mintha oda-vissza nyertek volna...

A mérkőzésen készült vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

Barátságos juniorválogatott-mérkőzés, Miskolctapolca.

Magyarország U20-Románia U20 21:3 (5:0, 5:0, 7:2, 4:1)

G.: Sugár, Vadovics, Burián, Teleki 3-3, Lajkó, Simon H. 2-2, Lukács Dorián, Szalai, Szatmári, Csacsovszky E., Nagy Á., ill. Szabo, Alexandrescu, Georgescu

VLV-VIDEÓ:


Horkai György a vlv-nek


- Gratulálok, Gyuri, ehhez az eredményhez, a teljesítményhez, bár a kapott gólok száma egy kicsit sok, gondolom, hogy majd kiosztod őket! :-) Hogy értékeled a meccset?

- Megmondom őszintén, nagyobb ellenállásra számítottam, azt gondoltam, hogy egy jó mérkőzést játszunk, egy szorosabb mérkőzést. nem ismerem ezt a korosztályt, ez a 97-es korosztály, ugye, ez jön az Európa-bajnokságra, gondoltam, hogy ez egy jobb csapat. Tavaly a 98-asokkal már játszottunk, nyertünk, de nagyon jó játékot játszottak. Azt hiszem, hogy itt a nehéz mérkőzések után, a nehéz felkészülésben jó egy ilyen meccs gyakorlásképpen, hiszen tudtunk gyakorolni olyan dolgokat a védekezésben, amik révén rengeteg labdát szereztünk. Szépen csinálták a fiúk és ők is kezdtek ráérezni, hogy sokkal könnyebb ellenfélnél ráérezni, mint a nehéznél.

Szépen lőttük be a emberfórokat - volt nehezítés, mert be voltak ígérve 200 méteres büntetőúszások a kihagyott emberfórokért, meg a kapott lefordulásgólokért, okulva a múlt heti mérkőzésekből. De úgy néz ki, hogy ez legalább rendben volt és nem kellett ilyenekkel foglalkozni. :-)

- Na. Gondolom, ez dupla öröm a játékosoknak. :-) Nagyon sok lefordulásgólt lőttetek...

- Igen. Ebben mi elég jók vagyunk, viszont elég nagy számban kihasználatlanul maradtak ezek a múlt héten. Azt hiszem a múlt heti meccseink ritmusa most visszajött, de fordítva, a mi játékunkban, a sok lefordulás,  gyors felúszás - ebből volt rengeteg a múlt héten az ellenfeleknél és most mi is csináltuk, gyorsabbak vagyunk, jobbak. Azt kértem, hogy használjuk ki, hogy most már elindultunk a folyamatos fejlődés útján taktikailag is és a jó védekezés következménye az, hogy sok lett a lefordulás.

- Hogyan tovább?

- Most kapnak egy kis pihenőt, hétfő este folytatjuk. Ez a csapat jövő csütörtökön elmegy Montenegróba, egy ilyen jellegű tornára, mint ez a mérkőzés... Csak vicc volt, hiszen az ellenfelek: Szerbia, Horvátország és Montenegró, tehát megint csak a legjobb csapatokkal fognak mérkőzni...:-) Remélem, hogy ez megy tovább, amit elkezdünk, folyamatosan szeretnék javulást látni.

- Köszönöm szépen, jó munkát kívánok!

- Én is köszönöm.


vlv-képek a magyar-román junior meccsről.