FACEBOOK

Jászberényi Gábor a Tatabánya kapusa lesz!

Jászberényi Gábor a Tatabánya kapusa lesz!
hozzászólás, 2016.06.20.

No lám, az alsóbb régióban is egy sztárigazolás: Jászberényi Gábor hat év után hazatér Franciaországból és a Tatabányához igazol, ahol védeni fog és az utánpótlással is foglalkozni kezd. A búcsú megható, így köszönnek el tőle: "Ô capitaine, mon capitaine !"

A Montpellier 2010 nyarán igazolta le Jasut (Franciaországban: Yassou-t), aki most, 34 évesen visszatér Magyarországra.

A klub tájékoztatása szerint Jászberényi kétéves szerződést köt az OBI-es Tatabányával, ahol kapus lesz és egyben a fiataloknak is elkezdi átadni tapasztalatait.

A francia klub elnöke és a vezetőedző is meleg szavakkal méltatja Jászberényi Gábor Montpellier-i munkásságát, amely - mint mondják - mély nyomot hagyott a helyi csapaton. Két éve ő a csapatkapitány, öt egymást követő esztendőben lett a francia bajnokság legjobb kapusa, két bajnoki címet szerzett. Dicsérik reflexeit, hozzáállását a játékhoz, emberi magatartását. Edzője még azt is megemlíti, hogy Jasu arra is figyelt, hogy időben jelentse be távozását, ne állítsa váratlan helyzet elé csapatát. Távozását nagyon fájlalják és tovább ápolják vele most már távolról a személyes barátságot.

A vlv úgy tudja, hogy a Tatabánya pénteken tart sajtótájékoztatót, ekkor ismertetik a csapat helyzetét, terveit.