FACEBOOK

A Honvéd lehet az új pesti nagy csapat!

A Honvéd lehet az új pesti nagy csapat!
hozzászólás, 2016.06.16.

Ha nem is idén, de jövőre. Viszont már ősztől nagyon erős lesz Vad Lajos társulata, két világbajnok érkezik, Kiss Gergely pedig folytatja. vlv-riport a csütörtöki sajtótájékoztatóról:

A RacioNet Honvéd csütörtöki sajtótájékoztatóján bemutatkozott a négy új igazolás, bejelentették, hogy a klub -. egy fúzió eredményeként - a női OB1-ben is indít csapatot és arró is szó esett, hogy jövőre még nagyobb ugrást szeretnének.

A vezetés a legjobb négy közé kerülést tűzi ki célul, ahogy évek óta, s ez a most következő szezonban nem akármilyen feladat, hiszen az FTC, az OSC, az Eger és a bajnoki címvédő Szolnok egyikének megelőzése bravúr lenne.

Fontos hír, hogy Kiss Gergő továbbra is a csapat oszlopos tagja és az is, hogy az aktív pólótól visszavonult Steinmetz Brnabás másodedzőként leül Vad Lajos mellé a kispadra.

A hivatalos beszédek során sokszor hangzott el az "építkezés" szó, nem is titkolták a klub vezető képviselői, hogy a mostani nagy igazolások után jövőre további jelentős erősítést szeretnének, tehát egy hosszabb távú fejlődés veszi kezdetét. (A vlv értesülései szerint egy év múlva újabb két-három válogatott szintű játékos csapatba építését tervezik, amivel már valóban bivalyerős lehet a Honvéd.)

Vad Lajos azt várja Decker Attilától, hogy egy, legfeljebb két gólon tartsa az ellenfeleket. Megígérte, hogy ha sikerül az egygólos megoldás, akkor mindig nyerni fognak, mert két gólt rendszeresen lőnek elöl. Szivós Mártonról (aki maga jelentette be, hogy hazatért, amikor a Kőér utcába igazolt) azt a hiányt fogja betölteni a vezetőedző szerint, amely az előző szezonban jellemezte a csapatot: nem volt olyan vezéregyéniség, aki bármikor képes váratlan megoldásra.

Gergely István bejelentette, hogy Szivós Marci elkezd foglalkozni a Honvéd utánpótláskorú játékosaival, folyamatosan átadja tapasztalatait. Ez már a jövő útja lehet számára is...

A fiatal érkezőkkel kapcsolatban elhangzott a sajtótájékoztatón, hogy Gyárfás Tamást nem pusztán jól csengő neve miatt igazolták le (egyébként nincs köze az úszószövetség elnökéhez), hanem azért mert a legtehetségesebb balkezesek közé tartozik, "gátlástalan és gólerős". Ami pedig a Fraditól érkező Irmes Pált illeti: Vad lajos mindenkit emlékeztetett arra, hogy ő rendszeresen  előbányászik és beépít csapatába olyanokat, akikről szélesebb körben azt sem tudják, hogy az illető kicsoda. Mint mondta, garantálja, hogy hamarosan Irmes Pál nevét is mindenki megismeri, megpróbálják belőle kihozni azt a nagy tehetséget, ami benne van.

VLV-VIDEÓK:


Gergely István szakosztályigazgató a sajtótájékoztatón



Molnár Imre ügyvezető elnök a sajtótájékoztatón



Strommer Pál vezérigazgató, RacioNet, a sajtótájékoztatón


Vad Lajos vezetőedző a sajtótájékoztatón



Kiss Gergely a sajtótájékoztatón


Szivós Márton a sajtótájékoztatón



Decker Attila a sajtótájékoztatón


Gyárfás Tamás és Irmes Pál a sajtótájékoztatón