FACEBOOK

OSC-Szolnok 6:12

OSC-Szolnok 6:12
hozzászólás, 2016.04.30.

Magabiztos játékkal hozta a győzelmet a Kondorosin a Szolnok, a meccsnek csak számukra volt tétje. Nyilatkozatok, gólok.

Bajnokok Ligája, főtábla, 9. forduló

B csoport

Jug Dubrovnik-Galatasaray 17:8 (2:0, 5:2, 4:3, 6:3) (Az egyik játékvezető Székely Balázs volt)
G.: Vrlics 4, L. Fatovics 3, Jokovics, Garcia, Ivankovics, Perrone 2-2, Loncsar, Obradovics, ill. Colak 4, Nikics 2, Paskovics, Vukcsevics

Partizan Belgrád-Pro Recco 7:18 (1:3, 1:5, 2:4, 3:6)
G.: Gielen, Jaksics 2-2, Szubotics, Drasovics, Aszanovics, ill. Aicardi 4, Mandics, Fondelli, S. Sukno, F. Filipovics, Ivovics 2-2, Di Fulvio, Figlioli, Pijetlovics, Prlainovics

OSC-Szolnok 6:12 (1:3, 2:3, 2:3, 1:3)
G.: Hegedüs 2, Juhász Zs., Gór-Nagy, Bundsuch, Kovács G., ill. Varga Dénes 4, Varga Dániel, S. Mitrovics 2-2, Jansik D., Alekszics, Gocics,  Younger

Varga Dénes ötméteresgólja

Varga Dénes második gólja

Jansik Dávid gólja

Juhász Zsolt gólja

Gocics ejtésgólja

Gór-Nagy gólja

Hegedüs első gólja

Varga Dániel első gólja

Varga Dániel második gólja

Kovács Gábor gólja

Varga Dénes negyedik gólja

Younger gólja

Vámos gólja

CSEH SÁNDOR (Szolnoki Dózsa-Közgép) nyilakozata:

A szolnok vezetőedzője az M4 adásában elmondta, hogy bár végig vezettek három-négy góllal és a vége sima lett, ő már elég sok Szolnok-OSC meccset látott az elmúlt években és ez a "keményebbik fajtából való" volt.

Szerinte az OSC fizikálisan nagyon sokat beletett ebbe a meccsbe és abban el is fáradt, de nagyon nehéz mérkőzés volt ez az ő számukra is.

- A játékkal nem mindig voltam elégedett, azzal viszont igen, hogy nagyon profik voltunk, tudtuk, hogy nekünk ez a mérkőzés kell, s ez a védekezésben nagyon meg is látszódott. A második negyedben lőttünk négy kapufát és ott egy kicsit elbizonytalanodtunk a lövések terén, ezért dadogott néha a támadásunk - mondta a vezetőedző, hozzzátéve, hogy nem voltak elég robbanékonyak ezen az estén, aminek az okát majd megkeresik...

VINCZE BALÁZS (A Híd OSC-Újbuda) nyilakozata:

Az OSC vezetőedzője önkritikusan elismerte: nem véletlen, hogy csapata idén nem jutott be a bajnoki döntőbe, ehhez idén "kevesek voltak". Bízik a fejlődésben, abban, hogy jövőre magasabb akadályokat is képes lesz venni a csapat, mint ahogyan az előző évben sikerült ezt megtenni.


VARGA DÁNIEL (Szolnoki Dózsa-Közgép) a vlv-nek:

- A játék minden elemében domináltunk. Külön örülök annak, hogy ilyen sokat tudtunk blokkolni, szerintem két számjegyű volt a blokkjaink száma. Nekünk ez egy kötelező győzelemnek számított, ami egyúttal megnehezítette a dolgunkat, mert ott volt annak a lehetősége, hogy az OSC egy felszabadult játékkal meglep minket mindenféle vízilabdaellenes varázslással. Próbálkozott is ilyennel, de tudtunk rá reagálni, ezért is nyertünk magabiztosan. Ezt a részt lezártuk, következik a bajnoki döntő, illetve van a BL-ben egy fontos meccsünk, amit meg kell nyerni ahhoz, hogy másodikok legyünk a csoportban.

Külön szeretném kiemelni azt a kuriózumnak számító jelenséget, hogy a Kondorosi úton nagyobb számban képviseltették makukat a szolnoki szurkolók, köszönöm nekik, hogy most is velünk voltak és buzdítottak minket.


GÓR-NAGY MIKLÓS (A Híd OSC-Újbuda) a vlv-nek:

- Ezt a meccset már igazából a Fradi elleni bronzcsatának szenteltük, ennek sajnos azért voltak következményei, hiszen sok hiba volt a játékunkban, amiket a Szolnok ki is használt. Ennek megfelelően annyit mondhatok, hogy ezt a mérkőzést lejátszottuk, mostantól kezdve csak és kizárólag a bronzcsatára fókuszálunk, ahova nagyon koncentráltan és erősen fogunk érezni.

Gratulálok a Szolnoknak és sok sikert kívánok nekik a final sixben!


A csoport állása kilenc forduló után:

1. Pro Recco 22,
2. Szolnok 21,
3. Jug Dubrovnik 19,

4. OSC 9,
5. Partizan Belgrád 7,
6. Galatasaray 1 pont

Fotó: OSC