FACEBOOK

hozzászólás, 2010.12.19.

Nylatkozatok az Euroliga-forduló után.

Szeged-Primorac Kotor 7:13 (1:1, 2:4, 4:6, 0:2)

MOLNÁR TAMÁS (Szeged):

- Bármennyire is jó Steinmetz Ádám, két centergólt nem lőhet, ez elfogadhatatlan. Csak magunkat hibáztathatjuk a buta lefordulásgólok, centergólok és a figyelmetlenségek miatt. 3:1-nél óriási sansz volt a kezünkben, ezzel nem tudtunk élni.

STEINMETZ ÁDÁM (Primorac Kotor):
- Feltett szándékunk volt elhozni innen a három pontot. Az elején még vezetett a Szeged, aztán felőröltük őket fizikálisan. Szétesett a védelmünk, mi pedig elég masszívak voltunk. Tanultunk a Vasas elleni meccs hibáiból.

KÁLLAY MÁRK (Primorac Kotor):
- Az elején kapkodva játszottunk, főleg támadásban, viszont szuperjól védekeztünk - ahogy a Szeged is. Utána úgy éreztem, hogy a Szeged elvesztette a motivációját, nem nagyon éreztem rajtuk a tüzet. El tudtunk húzni, lefordultuk őket, belőttük a fórjainkat, feladtuk a labdát a kapufához, onnan fejeztük be az emberelőnyöket. A végén nagyon magabiztosan nyertünk.


Jadran Herceg Novi-Vasas 11:10 (2:1, 3:3, 4:3, 2:3)

KISS GERGELY (Vasas):

- Izgalmas, látványos meccs volt. Olyan vereséget szenvedtünk, amely miatt nem kell szégyenkeznünk, de annál többet akartunk, mint nem szégyenkezve elmenni a Herceg Novi uszodájából. Pontosabb játékkal esélyünk lehetett volna a pontszerzésre. A végén volt még két góllövési lehetőségünk, de hát nem ezen múlott a mérkőzés, hanem azon, hogy összességében pont annyi hibát csináltunk, aminek elkerülése a döntetlenhez vagy a győzelemhez kellett volna. Elöl és hátul is  voltak hibák, mindenkinek volt jó is és rossz is a játékában, s így ezen az izgalmas mérkőzésen végül egy góllal kikaptunk.
Eger-Primorje Rijeka 6:11 (0:3, 2:3, 3:3, 1:2)

HOSNYÁNSZKY NORBERT (Eger):

- Amíg olyan gólokat kapunk, hogy egy az egyben megvernek minket, addig nem tudunk előrelépni.

VARGA DÉNES:
- Így lesz igazán boldog a Karácsony!

VARGA DÁNIEL:
- Célunkat maximálisan túlteljesítve, három ponttal és nagyon boldogan jöttünk el Egerből.
Pro Recco-Budva 12:7 (4:1, 2:2, 3:2, 3:2)

KÁSÁS TAMÁS:

- Egy jó kis meccsel búcsúzunk az évtől, ennyi különbség van a két csapat között, ennek ellenére nem volt könnyű meccs, sőt kifejezetten fárasztó.