FACEBOOK

Würzburgban a válogatott

Würzburgban a válogatott
hozzászólás, 2016.03.16.

Szerdán este megérkezett Würzburgba, egy Nürnberg melletti kisvárosba a magyar válogatott, amely szombatig a németekkel közösen készül az áprilisi trieszti olimpiai selejtezőtornára. A fiúk vacsora után még meg tudták nézni a Bayern München-Juventus labdarúgó BL-meccs hosszabbítását.

A csapat tagjai reggel találkoztak, tornatermi foglalkozáson vettek részt, majd vizes edzést tartottak a Komjádiban. Semmi felvezetés, Benedek Tibor azonnal a közepébe csapott: az úszás után komoly taktikai gyakorlás következett. A játékosok közül a betegségből lábadozó Bisztritsányi kevesebbet edzett, de már ő is jól van, utazott a többiekkel.

Délután indult útnak a csapat, müncheni átszállással repültek Nürnbergbe. A német szövetség nagyon szép és kényelmes buszt küldött a mieinkért, de a nap hosszú volt, esti edzés már nem is fért bele, mindenki fáradtan tért nyugovóra, miután egy gyors vacsorát követően megnézte a müncheniek BL-meccsének utolsó szakaszát.

Benedek Tibor szövetségi kapitány a vlv-nek elmondta, hogy a heti program menetrendje szerint délelőttönként magukban edzenek, esténként pedig a német válogatottal közösen gyakorolnak. Várakozásait röviden foglalta össze a kapitány: "Szeretném, ha visszaállna az az összhang, amivel a januári belgrádi Európa-bajnokságot befejeztük".

A magyar csapat szombat este nem hivatalos mérkőzést is játszik a németekkel.

A németországi edzőtáborozáson jelen lévő játékosok:

Bisztritsányi Dávid, Nagy Viktor, Lévai Márton - kapusok,
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Manhercz Krisztián, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki Gergő - mezőnyjátékosok.

AZ ÁPRILIS 3-10-I TRIESZTI OLIMPIAI SELEJTEZŐTORNA PROGRAMJA


A szombati würzburgi mérkőzés plakátja: