FACEBOOK

hozzászólás, 2010.11.18.

Vízilabda-ünnepet terveznek a szövetség és a névadó szponzor, a Theodora ásványvizet gyártó Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezetői a hétvégére a Szőnyi úti uszodába. A csütörtöki sajtótájékoztatóról sok videóval tudósítunk.

A Theodora Magyar Kupa csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján megejelentek a szombati elődöntőkben érdekelt klubok képvoiselői, ott volt Henrik Gotterbarm, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatója, Martin György, az MVLSZ elnöke, Jakab Zoltán, a szövetség főtitkára.

Újólag elhangzott, hogy a kétnapos rendezvénysorozat ingyenes, de a szervezők kérik a nézőket, hogy a jegyre szánt pénzt a helyszínen dobják be abba a ládába, amelynek tartalmával az iszapkatasztrófa károsultjait segítik majd.

Kósz Zoltán, az utánpótlás számára tervezett ötméteresverseny "stabil szereplője" (ő lesz a kapus) felidézte gyerekkori élményét, azt, amikor Faragó Tamás mozdulatait lesték a lelátóról a Vasas edzésén - ezzel harangozta be a döntőbe kerülő nagycsapatok vasárnapi ötméteresdobó versenyét.


A férfitorna négy elődöntősének vezető edzői közöl csak Vad Lajos (Groupama Honvéd) tudott eljönni, az FTC Fisher Klímát Semtényi Barna technikai vezető, az ZF Egert Halmos R. Péter technikai igazgató, a Szeged Betont Szaniszló Márk képviselte. Halmos R. Péter tolmácsolta Gerendás György vezetőedző üzenetét, miszerint "A negyedik hely már zsebben van!". Halmos Péter hozzátette: Ebből látszik, hogy Gyuri nem ért a dologhoz, mert a harmadik hely is zsebben van már... (Kisdöntőt ugyanis nem rendeznek, az elődöntők mindkét vesztese bronzérmet kap.)